• The World
  • is but a
  • Canvas
  • to the
  • Imagination
YUNOCOCO geeft jouw bedrijf vorm & kleur

Kleurrijk nieuws

De trendkleur voor het jaar 2020 is Tranquil Dawn: een lichte en zachte tint, waarin groen, grijs en blauw op een mooie manier samenkomen. 
Aan het bepalen van de Kleur van het Jaar gaat een lang onderzoek vooraf. Trendsetters reizen een jaar lang over de hele wereld om te weten te komen wat populair gaat worden. Die trends worden zorgvuldig geanalyseerd voordat ze tot een keuze komen. Voor inspiratie wordt gekeken naar het werk van architecten en interieurontwerpers die beeldbepalend zijn.


Wat maakt ons menselijk?

Terwijl de wereld juist meer en meer gedigitaliseerd en oppervlakkiger wordt, willen kleuronderzoekers antwoord geven op  de vraag: ‘Wat maakt ons menselijk?’. Nog meer dan in 2019 is er in 2020 behoefte aan licht en duidelijkheid in ons leven, aan positieve connecties en relaties in de ‘echte’ wereld. 


De ontwakende zon

Bij de start van een nieuw decennium wordt het tijd om onze horizon te verbreden. Inspiratiebron voor het kiezen van de kleur Tranquil Dawn is de ontwakende zon geweest. Het straalt een belangrijke mate van warmte en verbinding uit, terwijl het ondertussen een verfrissende en toegankelijke kleur is. Het is een knappe combinatie die energie geeft, waarmee we midden in het leven staan met de anderen om ons heen om de verbinding aan te gaan waar we allemaal blij van worden. Dit alles gaan we met eerbied en verwondering tegemoet, zoals we dat doen bij het zien van het moment dat de zon opkomt en alles nog ongerept is, met de mist hangend boven de weilanden. 

 


Ga terug

FaceBook

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, interesses en andere dingen die YUNOCOCO te melden heeft.