• The World
  • is but a
  • Canvas
  • to the
  • Imagination
YUNOCOCO geeft jouw bedrijf vorm & kleur

Kleurrijk nieuws

Brave Ground: een warme, neutrale bruintint met mogelijkheden en stabiliteit. Het is een veelzijdige tint die andere kleuren laat stralen.De trendvoorspelling van 2021 is dat we allemaal opnieuw bekijken wat er echt toe doet in ons leven. We maken de balans op en vinden een nieuwe, positieve weg vooruit door vertrouwen te hebben in onszelf, samen te werken, voort te bouwen op het verleden en plannen te maken voor de toekomst. Het vergt moed om verandering te omarmen en daarom biedt de kleur Brave Ground een solide, ondersteunende basis voor creativiteit.

 

Combineren
De combinatie met kleuren als terracotta, donkerbruin en cognac geeft een warm effect. Deze aardse tinten brengen een gevoel van eenheid en harmonie.

Gecombineerd met rood en roze wordt de kleurencombinatie krachtig en vitaal. Deze kleuren staan voor kiezen waarin je gelooft, voor tonen wat er in je omgaat. Durf jij het aan?

Met blauwtinten straalt de combinatie rust uit. In dit palet zie je de tinten uit de zee, de lucht en de aarde – volop de link met de natuur dus. 

En de combinatie met de tinten geel en okers zorgt voor energie en kracht. De kleuren brengen positiviteit en balans.


Ga terug

FaceBook

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, interesses en andere dingen die YUNOCOCO te melden heeft.