• Art
  • is to
  • Give
  • life
  • Shape
YUNOCOCO geeft jouw bedrijf vorm & kleur

Referenties

"Coco is al een aantal jaren de favoriete ontwerpster van WebstersWeb. We betrekken haar bij alle projecten waar ook ''papier'' (huisstijl, logo etc.) wordt gevraagd en projecten die een extra ''wauw''-factor kunnen hebben. Haar ontwerpen zijn altijd zeer verrassend, verfrissend en in de roos. Wat een gave om zo goed aan te voelen wat een klant voor ogen heeft! Coco straalt een serene rust uit en haar service is super."

 

Karin Persons - eigenaar WebstersWeb

 

webstersweb.nl

 

 

"Vanaf 2004 verzorgt Coco de complete huisstijl van Argentijnse Tango Carla Somer (inmiddels Argentijnse Tango Anna Rosa). Haar grote gevoel voor schoonheid in de ruimste zin van het woord en het kunnen putten uit oneindige creatieve oplossingen maakt het samenwerken met haar tot een groot plezier en een stijlvol resultaat. Regelmatig krijgen wij complimenten van onze cursisten over hoe precies onze PR-uitingen aansluiten bij de werkelijke inhoud. Het werk van Coco heeft zeker bijgedragen aan de bloei van de school!"


Carla Somer - oprichtster Argentijnse Tango Carla Somer

 

carlasomer.nl 

 

 

"Coco heeft voor mij een kunstwerk gemaakt aan de hand van een aantal steekwoorden die ik haar heb gegeven. Ze is zeer creatief en het kunstwerk past perfect in de ruimte waarvoor hij bedoeld is. De communicatie verliep uitstekend! Een aanrader als je iets bijzonders zoekt."

 

Paul Hoeksema - gezagvoerder Transavia


 

"Niets is zo lastig als het schrijven van teksten voor je eigen website. Coco heeft mij hier geweldig mee geholpen door met mij in gesprek te gaan over mijn werk, mijn ervaringen, mijn drijfveren en mijn dromen. Vervolgens heeft ze (onder andere) de teksten voor mijn website geschreven. Wat ik enorm fijn vind in haar werkwijze is dat ze heel goed naar je luistert en van daaruit tot verrassende voorstellen kan komen. Daarnaast werkt ze snel, je hoeft nooit lang ergens op te wachten. Coco is een toegankelijke en prettige persoon waar ik met het volste vertrouwen weer naar toe stap als dat nodig is."


Marieke Broek - eigenaar BOXENGo

 

boxengo.nl

 

 

"De huisstijl die Coco voor ons bedrijf ontworpen heeft klopt helemaal. Zelfs de drukker, die toch heel wat voorbij ziet komen, was onder de indruk. We wilden een enigszins zakelijk, klassiek logo en waren wel even bang dat Coco met haar kunstzinnige stijl hiermee niet uit de voeten zou kunnen. Maar niets was minder waar! We vinden het opvallend hoe goed zij onze ideeën in de huisstijl heeft weten te vertalen. En daarnaast was haar begeleiding gedurende het proces ook nog eens prettig en professioneel."


Mirjam Klein Wassink & René de Bie - eigenaren Klein Wassink & De Bie

 

kwdb.nl

 

 

"Coco heeft de huisstijl voor TangoToolsTraining ontworpen en ik ben ontzettend blij met het resultaat. De vele voorstellen waarmee ze kwam bij het ontwerpen van het logo waren al een voorbode voor de enorme creativiteit waarmee ze mijn wensen wist te vertalen naar een aansprekend beeld. Met een groot gevoel voor stijl en esthetiek heeft Coco de beoogde uitstraling van mijn bedrijf weten vorm te geven in prachtige ontwerpen voor zowel de website als de visitekaartjes, briefpapier en enveloppen. Doordat ze bovendien snel, flexibel en zeer prettig in de omgang is, was de samenwerking met Coco een feestje."


Dorine Lustig - eigenaar TangoToolsTraining

 

tangotoolstraining.nl

 

 

"Ik ben zeer tevreden met de ontwerpen van twee logo's die Coco voor mijn bedrijf heeft ontworpen. Helder, op maat en zeer goed ingespeeld op mijn wensen als klant. Ook de manier van samenwerken (snel reageren op vragen, meedenken etc.) is mij heel goed bevallen. Voor herhaling vatbaar!"


Pieter de Jager - eigenaar Pieter de Jager Communicatie

 

pieterdejager.nl

FaceBook

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, interesses en andere dingen die YUNOCOCO te melden heeft.